Ontstoppingsdienst in Olen, Westerlo en Nijlen

Is uw afvoer, riool of WC verstopt? Of ondervindt u andere sanitaire problemen zoals verstopte leidingen en vieze geuren? DH-Cleaning is de ontstoppingsdienst bij uitstek in Olen, Westerlo en Nijlen.

Naast het ontstoppen kunnen wij ook detecties uitvoeren zodat u met een gerust hart kan wonen en genieten. Wij staan steeds paraat voor u in de regio Olen, Westerlo en Nijlen. Voor welke verstopping ook!

Dé oplossing voor een verstopte wc, leiding of afvoer

Dankzij ons is een verstopping in een handomdraai opgelost. Wij gebruiken immers de meest professionele apparaten en hebben de meest bekwame en propere vakmensen in huis.

Bovendien mag u ons binnen de 2 uur verwachten, een recordtijd in de wereld van de ontstoppers, en zijn we 24/24 bereikbaar.

Geurhinder, lekdetectie en camera inspectie (camera onderzoek)

Ook geurhinder kunnen wij verhelpen in Olen, Westerlo en Nijlen. Wij hebben apparatuur waarmee de geurbron opgespoord kan worden. Daarnaast voeren wij ook lekdetectie en camera inspectie uit in deze plaatsten.

Contacteer DH Cleaning wanneer uw wc, leidingen of rioleringen verstopt zijn en u niet langer kan wachten: info@dhcleaning.be of 0476/422253. U vindt ons op volgend adres: Wolfsakker 10, 2370 Arendonk, niet ver dus van waar u woont in de regio Olen, Westerlo en Nijlen.

Daarnaast kan DH-cleaning ook volgende werken uitvoeren in uw regio Olen, Westerlo en Nijlen:

  • Lek- en leidingdetectie
  • Reparaties van uw afvoeren en rioleringen
  • Reiniging van daken, terrassen en andere oppervlakten
  • Bestrijding van slechte geuren
  • Aanleg van nieuwe rioleringen
  • Bijwerken van blinde putten
  • Bestrijding van vochtproblemen
  • Camera inspectie

DH-Cleaning is kortom de meest bekwame en complete ontstopper in de regio Olen, Westerlo en Nijlen.

Wij staan op ieder moment klaar om uw onaangename sanitaire problemen, zoals een verstopte wc, leiding of afvoer, snel aan te pakken en op te lossen.

U kunt ons op deze manier contacteren info@dhcleaning.be of 0476/422253. Of u kunt onderstaand contactformulier invullen.