Ontstoppingsdienst Vosselaar, Vorselaar, Schilde en omgeving

Hebt u een verstopte afvoer? Of is het riool verstopt, en heeft dit problematische gevolgen voor de afvoeren in badkamer of keuken?

Loopt uw watercloset niet meer goed door, of werkt de afvoer van uw bad, lavabo of douche niet fatsoenlijk? Wilt u een herstelling van uw riolering uitvoeren?

Wij reinigen en/of ontstoppen uw afvoeren en riool in de omgeving van Vosselaar, Vorselaar en Schilde.

Bij een verstopping is het noodzakelijk om met spoed te handelen, zodat het probleem zich niet uitbreidt. Gebruik de afvoer of het watercloset zo weinig mogelijk en contacteer ons meteen op 0476/422253 of stuur een email naar: info@dhcleaning.be

Wij komen dezelfde dag nog, binnen twee uur, langs.

Waarom kiest u voor DH Cleaning?

  • Wij zijn vakmensen die gebruik van maken professionele apparatuur.
  • Uw sanitair raakt niet beschadigd.
  • Bij vertrek wordt alles proper achtergelaten.
  • Wij hielpen het voorgaande jaar circa 95% van onze klanten binnen één uur.
  • Wij hanteren eerlijke en betaalbare prijzen.
  • Wij zijn erg goed in volledig herstel van uw riolering

Geurhinder, camera inspectie (camera onderzoek) & lekdetectie

Ook in het geval van geurhinder kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen door middel van professionele apparatuur de oorzaak van de onprettige geuren opsporen.

In de meeste gevallen wordt een onaangename odeur veroorzaakt door een sifon, dat leegstaat, hierdoor ontstaat er een open verbinding met het riool, met bijbehorende rioollucht.

Vaak is het afdoende om met regelmaat heet water te lozen in een zelden gebruikte afvoer. Ook de toevoeging van wat zonnebloemolie kan hierbij helpen, dit vormt namelijk een laagje op het water, waardoor verdamping van het water wordt voorkomen.

Hebt u de bovenstaande tips ter hand genomen, maar is de situatie niet veranderd? Dan is het zeer goed mogelijk dat u een verstopping heeft.

In dit geval kunnen wij d.m.v. camera inspectie (camera onderzoek) de blokkade opsporen en terplekke het probleem verhelpen.

Wij kunnen ook lekdetectie uitvoeren voor u in Vosselaar, Vorselaar en Schilde.

Contacteer ons op 0476/422253 of stuur een email naar: info@dhcleaning.be