Kelder leegpompen Turnhout

Staat u kelder blank met een grote hoeveelheid water?

Wij van DH Cleaning uit Turnhout weten daar wel raad mee. Wij zijn actief in de regio Turnhout. Onze professionals bezitten de kunde en de apparatuur om elk oppervlak leeg te pompen.

Want u moet er toch niet aan denken dat u zelf een hele dag met een teiltje uw kelder staat leeg te scheppen?

Helaas is de exacte oorzaak niet altijd direct duidelijk. U was er immers niet bij toen de overstroming zich voltrok. Gelukkig hebben wij methodes en apparatuur om te achterhalen hoe de overstroming van uw kelder ontstond.

Maar nog belangrijker; wij hebben de ervaring om uw kelder leeg te pompen en te voorkomen dat u nieuwe overstromingen zult meemaken!

Welke methodes en hulpmiddelen hanteren wij?

Pompen

Ten eerste beschikken wij over diverse geavanceerde pompen in verschillende maten. We hebben vlakzuigers voor kleine oppervlaktes en mega-pompen die binnen een kort tijdsbestek een flinke ruimte leeg zuigen.

Onze pompen doen hun werk bij zowel vuil als schoon water.  Daarnaast gebruiken wij ook moderne waterstofzuigers.

De kleinere zuigers zijn geschikt om kleine ruimtes volledig te drogen. Ook hebben we grotere waterstofzuigers waarmee hele kelders geheel hersteld worden tot hun oorspronkelijke staat.

Drogen

Zelf na het grondig leegpompen van uw kelder, blijft er vocht achter. Omdat dit vocht uw kelder of spullen in uw kelder kan aantasten, zullen wij uw ruimte ook drogen. Dit doen wij door na het leegpompen drogers te plaatsen.

Onze medewerkers zijn bewezen professionals die als geen ander weten hoe zij uw kelder leeg moeten pompen.

Daarnaast kunnen zij u ook adviseren bij het voorkomen van toekomstige overstromingen. Indien nodig voeren wij graag reparaties uit die uw kelder en uw inboedel beschermen.

Want voorkomen is immers beter dan genezen!

Advies nodig?

U kunt ons 7 dagen per week bellen of mailen om uw kelder leeg te pompen in de regio Turnhout. Onze gegevens zijn: 0476/422253 en/of info@dhcleaning.be. U kunt ook onderstaand formulier invullen.