Lekdetectie in de regio Turnhout

Hebt u een lekkage in de waterleiding? Dit kan veel schade veroorzaken. Niet alleen bij uzelf maar bijvoorbeeld ook bij de buren.

Hebt u een muur die altijd vochtig is? Of hebt u een vochtige plek in het plafond?

Heel vervelend en bovendien ongezond want een vochtig huis is niet goed voor de gezondheid.

Ook voor lekdetectie kunt u contact met ons opnemen: 0476/422253 en/of info@dhcleaning.be

Een lekkage dient altijd zo snel mogelijk en op de juiste manier verholpen te worden. Iedere lekkage is anders en daarom wordt altijd ter plekke bekeken welke methode het meest geschikt is.

Win professioneel advies in!

Water in muren zoekt de weg van de minste weerstand. Dit betekent in de praktijk dat vochtschade zichtbaar wordt op de plekken die het water het makkelijkst kan bereiken! Een vochtplek op een binnenmuur beneden kan zelfs veroorzaakt worden door een lekkage boven in het dak! Laat het opsporen van een lek daarom over aan de professional: DH-Cleaning.

Waterleidingen

Een lekkage in de waterleiding kan veel schade veroorzaken aan uw kostbare eigendommen. Het is daarom aangeraden de lekkage zo snel mogelijk op te sporen en te verhelpen om verdere (water)schade te voorkomen.

Infraroodtechniek

Met behulp van een infraroodcamera kunnen wij de plek van een lekkage tot op de centimeter nauwkeurig vaststellen. Dit kan zowel in de vloer als in de muur. Een lekkage wordt zeer duidelijk weergegeven door middel van warmteverschil. Hierdoor kunnen we de plaats van de lekkage heel nauwkeurig bepalen en wordt schade door hak- of breekwerk in uw vloer of muur tot een minimum beperkt.

Zoals u merkt vraagt elke soort lekkage om een specifieke lekdetectie methode.

We kunnen er kort en duidelijk over zijn: een lekkage komt nooit gelegen en dient zo spoedig mogelijk verholpen te worden. DH-Cleaning heeft voor iedere lekkage de juiste methode.

Voor lekdetectie kunt u contact met ons opnemen 0476/422253 en/of info@dhcleaning.be

U mag natuurlijk ook het contactformulier invullen en naar ons toesturen.