Loodgieter Turnhout

Uw loodgieter in Turnhout is elke dag, zelfs in het weekend, beschikbaar voor elke spoedklus. Voor een reparatie op maat of het verhelpen van een ontstopping. Beschikbaar in heel Turnhout en regio.

De service van DH Cleaning is voordelig en transparant. Wij werken aan uw riolering, sanitair, keuken, badkamer en wc. Ook voor de installatie van CV en elektra is onze loodgieter uit Turnhout oproepbaar.

Onze loodgieters hebben al vaak vakwerk afgeleverd in Turnhout. Wij verrichten tal van reparaties en lossen vervelende storingen snel op. Ook is onze loodgieter uit Turnhout een expert in ontstoppingen. Verstopte afvoer, verstopte leiding of gootsteen? Geen probleem. DH Cleaning klaart de klus en laten alles ook weer schoon en netjes achter. Wij gaan voor het beste resultaat. Kwalitatief, efficiƫnt en duurzaam.

Door onze enorme poule aan deskundige loodgieters en monteurs hebben wij altijd iemand paraat die op kort termijn bij u kan aanbellen voor spoedservice. Ook rioleringswerk is een specialiteit van onze loodgieter uit Turnhout. Ontstopping en reparatie zorgt ervoor dat uw woongenot weer terugkeert. Wij gebruiken de meest recente werkwijzen en moderne detectie-apparatuur. Daarmee zijn uw klachten snel verholpen. Ons belangrijkste doel is immers om u als klant tevreden achter te laten.

Voor ons vakmanschap en onze service vragen wij een schappelijke vergoeding. Wij hanteren een marktconform uurtarief. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de soort werkzaamheden die we uit moeten voeren. Nadat we een analyse hebben gemaakt van de situatie vertellen we u wat de beoogde werkzaamheden zijn en de verwachte kosten zijn. Zo staat u niet voor verrassingen.

Onze loodgieter uit Turnhout gaat pas aan de slag wanneer u akkoord heeft gegeven voor de verdere werkzaamheden. Zie op deze site onze prijslijst van diverse werkzaamheden. Na afloop ontvangt u een factuur. Dat is handig wanneer u kosten wilt voorleggen aan uw verzekeraar.