Verstopte leidingen & ontstoppen leidingen in Turnhout 24/7

Hebt u verstopte leidingen in Turnhout? Loopt het water in de afvoer niet meer weg? Een vervelende situatie waar u zo snel mogelijk van af wilt.

Blijf bij verstopte leidingen niet aanmodderen maar schakel DH-Cleaning in om uw leidingen te ontstoppen.

DH-Cleaning staat garant voor kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid. Wij zijn actief in de gehele regio Turnhout.

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op 0476/422.253 of e-mail: info@dhcleaning.be 

Professionele apparatuur beschikbaar

Voor verstopte leidingen in Turnhout gebruiken wij diverse professionele apparatuur. Eigenlijk hebben wij voor iedere leiding en iedere diameter speciale opzetstukken. Dunne leidingen worden ontstopt met een veermachine. Deze machine hebben wij in verschillende afmetingen. Voor de dikkere leidingen gebruiken wij een hogedrukspuit aanhanger.

Dunne leidingen: afvoer van CV ketel, keuken of wastafel

Voor het ontstoppen van dunne leidingen zoals uw CV ketelafvoer (diameter 32 mm), een keukenafvoer (doorsnede van 40 of 50mm) of de afvoer van een wastafel (diameter van 40mm) maken wij gebruik van een veermachine. Op deze veermachine kunnen diverse veren geplaatst worden. Zo beschikken wij over veren van 8 of 10 mm. Deze zijn perfect geschikt voor al het dunne leidingwerk.

Dikke leidingen

Ook voor het dikkere leidingwerk beschikt DH-Cleaning over de juiste apparatuur. Zo gebruiken wij de veermachine met 16mm veer voor het ontstoppen van de grotere leidingen in badkamer of keuken. Het gaat dan om leidingen met een diameter van 50, 75, 110 of zelfs 125 mm. Op de veren kunnen we diverse hulpstukken plaatsen, afhankelijk van de soort verstopping.

Camera-inspectie in de regio Turnhout

Wij kunnen uw riool ook door middel van een camera-inspectie van binnen bekijken. Dit is soms nodig om een goed beeld te krijgen van de staat waarin het riool zich bevindt en om beschadigingen op te sporen.

Wilt u meer weten of wilt u meer informatie? Zoekt u hulp met een verstopte leiding in Turnhout? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0476-422253 of mailen op info@dhcleaning.be

U mag natuurlijk ook het contactformulier invullen en naar ons toesturen.