WC, afvoer of gootsteen ontstoppen in Turnhout

Uw WC afvoer of gootsteen is verstopt? Een vervelende en wellicht ook wat onhandige situatie. Wees gerust: wij komen u snel te hulp.

Bij een verstopping kunt u de WC niet gebruiken tot de verstopping is opgelost. Veel toiletpotten hebben bij een verstopping ruimte voor één keer doorspoelen. Het water komt dan tot aan de rand van de pot. Bij een tweede keer doorspoelen, loopt het water onherroepelijk over de rand. Met alle gevolgen van dien.

Schakelt u daarom DH-Cleaning in. Wij zorgen ervoor dat het probleem vandaag nog is verholpen.

U kunt ons contacteren op: 0476/422253 en/of info@dhcleaning.be

Wij werken met professionele apparatuur zodat wij uw leidingen snel en veilig kunnen ontstoppen. Wij beschikken over veermachines in diverse maten voor de dunne buizen. Dikkere leidingen ontstoppen wij met een speciale hogedrukspuit.

Veel voorkomende oorzaken

We hebben de meest voorkomende oorzaken van verstoppingen in de WC eens even voor u op een rijtje gezet.

Teveel WC papier

Met stip op 1 in de lijst van veel voorkomende oorzaken is een blokkade door een te grote hoeveelheid WC papier. Indien er teveel WC papier in het toilet wordt gegooid , kan dit niet in een keer weggespoeld worden en ontstaat er een opeenhoping in de afvoerbuis.

Vochtige doekjes en toiletverfrissers

Andere boosdoeners die een toilet vaak verstoppen zijn vochtige doekjes en toiletverfrissers. Deze laatste vallen vaak onopgemerkt in de toiletpot waarna ze doorgespoeld worden.

Aankoeken van vet

Gooi geen frituurolie of vet in de wc. Het vloeibare vet stolt in uw afvoer en laat aan de binnenkant van het riool een laag vet achter. Andere materialen die door het toilet gespoeld worden, hechten zich hieraan waardoor de diameter van de buis steeds kleiner en kleiner wordt. De rioolbuis slibt op deze manier langzaam dicht.

U kunt ons contacteren op: 0476/422253 en/of info@dhcleaning.be

U mag natuurlijk ook het contactformulier invullen en naar ons toesturen.